263

Välkommen till Umeå Discgolf Club!

Temperatur 10.6°C
Solinstrål. 0.8W/m²
Luftfukt. 59.6%
Vindhast. 7.1m/s
Vindrik. 284°
Tryck 980mBar

Uppdaterades kl 18:50

Fredrik Lindberg 53
Fredrik Nilsson 57
Niklas Nyman 58
David Viklund 58
Tobias Oskarsson 60

Välkommen till Umeå Discgolf Club! Vi är en av Norrlands äldsta frisbeeföreningar, bildad redan 1982.

På den här sidan kan du hitta all relevant information om Umeå Discgolf Club och våra aktiviteter. Är det något som du undrar över och inte kan hitta på sidan, kontakta oss!

PÅ GÅNG

Seriespel

Vinterdiscen
I20
Under perioden december-mars
Lördag kl 11:00

Kalender

» Kalender

Uppdatering Vårdiscen

tisdag, 31 mar

Hallå medlemmar!

På onsdag startar vårdiscen och som ni förhoppningsvis redan sett så kommer vi att använda oss a Spinndisc för att registrera scorer.

Vi kommer att köra tregrupper och använda oss av systemet där två måste godkänna resultat. Därför är det oerhört viktigt att alla har med sig en mobil
som kan köra Spinndiscs hemsida. Se tidigare inlägg för information om registrering och incheckning.

Enligt tidigare info skulle vi ha ett kort "spelarmöte" inför första Vårdiscen, men vi hoppar över denna. Vi följer de rekommendationer som kommit från SDGF idag, tisdag! Så grupperna lottas så fort som möjligt efter att incheckningen stängt, sen går ni till rätt hål, gruppnumret är ditt starthål.

Väl mött på onsdag!

Länk: www.svenskdiscgolf.se

// Styrelsen
[...]  » Läs vidare

Bäcksjöns vara eller icke vara

söndag, 29 mar

Vi gör en liten undersökning om huruvida om banan vid Bäcksjön ska vara kvar eller inte. Fyll gärna i formuläret nedan.

forms.gle
[...]  » Läs vidare

Halloj medlemmar!

fredag, 27 mar

Onsdag 1 April, 18:00, drar vi igång vårdiscen på I20. Vi spelar vanliga dragningen, I20, Main. 18 tillfällen totalt innan i växlar över mot Kvällsdiscen. Vi kommer spela onsdagar kl. 18:00 och söndagar kl. 10:00. Vi kommer under Vårdiscen testa att använda SpinnDisc för att föra score, och inte den vanliga UDGC-appen som tjänat väl i många år. För detta så måste du skaffa dig ett konto hos SpinnDisc. spinndiscgolf.com Och även en PIN-kod som vi använder för att bekräfta din score efter varje runda.

_____Föranmälan är obligatorisk!!_____

Anmälan till varje runda öppnar några dagar i förväg, till onsdagsrundan öppnar den på måndagen innan kl.18:00 och till söndagens runda öppnar den onsdagen innan, kl.20:00.
Du hittar eventet här:
spinndiscgolf.com
Om ni söker på Vårdiscen UDGC så bör ni hitta eventet.

En sak vi kommer använda oss av, för att underlätta vid lottningen av rundorna, och detta är viktigt att alla följer, och vi kommer vara stenhårda med detta. Det finns en “Check In” för eventet varje gång, som öppnar 3h före starttid, och stänger 15 minuter före starttid. Har du anmält dig, men INTE checkat in, då plockas du bort från eventet och står utanför lottningen. Sen om du väljer att dyka upp 5 minuter innan men har checkat in så är det upp till dig, men försök komma i god tid innan så vi slipper problem. SpinnDisc är nytt för oss och hoppas ni har förståelse för detta tills vi lärt oss systemet fullt ut.

Tack på förhand, och välkomna till 2020s Vårdisc med Umeå Discgolf Club.

Styrelsen
[...]  » Läs vidare

» Nyhetsarkivet